Uit de Blog...Abonneer nu

Gezellige en comfortabele Italiaanse bureaus voor Radici Group in Ohio

Radici Group is een van de meest actieve Italiaanse chemicaliënproducenten op internationaal niveau. Het hoofdkantoor bevindt zich in Italië, maar het heeft verschillende vestigingen in vele landen waaronder in de VS. We hebben de locatie in Ohio voorzien van nieuwe directiebureaus en opbergers.

Zeven kantoren zijn ingericht met een Planeta-bureau, een executive lijn geïnspireerd op het dagelijks leven en samengesteld uit een breed scala aan inrichtingselementen die in staat zijn om aan de meest uiteenlopende ontwerpbehoeften te voldoen.
De afwerking van het blad is van tabak eikenhout met de service unit in wit glanzend laminaat met interne sokkel en open boekenkast aan de achterkant. Zowel de poot als de structuur zijn van aluminium.

Deze executive range onderscheidt zich door functionaliteit en door het elegante en minimalistische design.
De vierkante vergadertafel en de opbergkasten die de kantoorruimtes completeren, worden allemaal gekenmerkt door hetzelfde esthetische teken: eenvoudige geometrieën, gebaseerd op essentiële lijnen en vormen, kruisen elkaar en creëren een zeer elegant ensemble. Het minimalistische effect wordt opgelost en tegelijkertijd versterkt door de combinatie van verschillende afwerkingen, die het geometrische karakter van de composities verder benadrukken.

De vergadertafel met wit glanzend laminaat blad en aluminium onderstel past perfect bij de stijl van de vergaderstoelen. Passe-partout, ontworpen door Sergio Bellin, is een stoel die aan alle comfort- en stylingeisen voldoet. Met zijn eenvoudige en sierlijke lijn en zijn moderne snit is hij elegant en verfijnd. De opdrachtgever heeft ervoor gekozen om deze stoelen op een verchroomd sledeonderstel te hebben, met bekleding in zwart echt leer.

Het team van La Mercanti heeft met veel plezier een bijdrage geleverd aan het project van de klant, met aandacht voor de details en zonder ooit het praktische uit het oog te verliezen. Het resultaat is het creëren van kantoorruimtes op maat, persoons gericht op de ergonomie en het welzijn in hun werkomgeving.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*