Uit de Blog...Abonneer nu

Welkom bij de blog van La Mercanti – Exclusieve Italiaanse designmeubelen

De medewerkers van La Mercanti heten u van harte welkom bij onze BLOG. Deze blog is speciaal bedoeld voor nieuws over alle aspecten van Italiaanse meubelen: het design, de ergonomie, de gebruikte technologie, de ecologische aspecten, de nieuwste modetrends… We zijn 24/7 geopend voor alles wat te maken heeft met het kantoor en commerciële meubelprojecten.

We zijn het eerste Italiaanse meubelbedrijf met een blog in het Nederlands. Dergelijke blogs is voor ons niet de manier om zoveel mogelijk aandacht te trekken of om mee te doen met de nieuwste technologische trend, maar gewoon een noodzaak.

Het idee om deze blog te maken, is geboren uit noodzaak om de passie te delen van mij en van mijn collega’s voor alle aspecten van het verbeteren van het kantoor, de thuisomgeving en commerciële werkruimtes, de passie voor het echte “Made in Italy”-design, de passie voor details, persoonlijke complexiteit en het besef van het belang van comfort en betrokkenheid.

We hebben het over “Italiaanse meubelen” en zien dit als een belangrijke bijdragende factor aan uw succes. Het is de manier om uw ruimte te verfraaien, de productiviteit te verhogen en de mensen te motiveren.

Vandaag de dag kunt u uw Italiaanse meubelen direct in Italië bestellen: wij leveren aan Nederland en aan de hele wereld!

Veel leesplezier gewenst.
Marco Olivieri

LaMercanti-design-furniture

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Comments

  1. ja, welkom bij La Mercanti Italiaanse design meubelen

Speak Your Mind

*