Uit de Blog...Abonneer nu

Luxe meubels in hoogwaardig leer en massief hout

Luxe meubels die voldoen aan een veeleisende klantenkring en liefhebber van verfijnde smaak, uitstekende kwaliteit, aandacht voor detail en betrouwbaarheid, onze Mascheroni producten zijn de synthese van dit en inrichting uitvoerende kantoren van rijke mannen, internationale bedrijven, ministeries, ambassades, luxe hotels, restaurants, universiteiten, bioscopen en musea.

Onder de vele klanten heeft Bernard Arnault, de rijkste man ter wereld, het prestige en de onbetwiste waarde van Mascheroni-meubels gekozen om zijn persoonlijke kantoor in te richten, waarbij hij de voorkeur geeft aan het comfort van de imposante Congress 135-fauteuil. Bekleed met fijn leer en met een massief houten onderstel. Uit deze fauteuil komt de kwaliteit van afwerking en afwerking en de zoektocht naar een verfijnd, verfijnd en innovatief ontwerp naar voren.

Andere belangrijke en bekende bedrijven kiezen voor luxe meubels om unieke kantoren van tijdloze elegantie te creëren. Onder deze, de Silk Way West Airlines met hoofdkantoor en operationele basis op de Heydar Aliyev International Airport in Bakoe, Azerbeidzjan. Hier zijn onze Mascheroni-producten gebruikt om de uitvoerende kantoren van het topmanagement in te richten, evenals het uitvoerende kantoor van de CEO van de luchtvaartmaatschappij.

De presidentiële fauteuils die voor de vergaderruimte zijn gekozen, zijn de Ypsilon Br, handgemaakte stoelen die zijn ontworpen om luxe kantoren in te richten. Ze zijn draaibaar met hoge rug, uitgerust met een 5-spaaks basis met zeer sterke nylon wielen geschikt voor elk type vloer. Deze prestigieuze fauteuils zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van een kantelmechanisme. De structuur is gemaakt van massief hout en de bekleding is in natuurlijke koeienhuid van de hoogste kwaliteit. De andere meubels in de kantoren zijn op maat gemaakt door meester-ambachtslieden: duidelijk is de onbetwiste kwaliteit van de verfijnde afwerking van Mascheroni-producten.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*