Uit de Blog...Abonneer nu

La Mercanti meubels in Beverly Hills – California

We werkten samen met Adeet Madan Interior Design aan een groot kantoorproject bij M.K. Diamonds & Jewelry, een hoog aangeschreven sieradenfabrikant gevestigd in Beverly Hills. Adeet is gespecialiseerd in residentieel interieurontwerp en we werkten met standvastigheid samen om de juiste meubels voor elke ruimte te kiezen.

Voor de grote open werkruimte selecteerden we de bureaus uit de 5e elementen collectie van Las Mobili, een zeer operationeel systeem voor een eigentijdse en functionele werkomgeving. 5e element is het antwoord op de behoeften van werkplekken waarvoor de sleutelwoorden efficiëntie, compactheid en gemak zijn om uit te rusten. De bureaus zijn uitgerust met stoffen geluidsabsorberende scheidingswanden, monitorarmen, lade-eenheden op wielen, bescheiden panelen en dragende kasten die perfect voldoen aan hun structurele functie en zorgen voor voldoende bedrading voor elke werkplek. In het midden hebben we de 5th Element bankversie geplaatst met afwisselend enkele en dubbele werkplekken die functionaliteit en esthetische waarde toevoegen aan de kantoorruimte. De meerdere werkstations optimaliseren de ruimte en interactie, zodat iedereen zijn / haar persoonlijke ruimte kan definiëren op een plek die is ontworpen voor coworking. De grijs eikenhouten desktops passen perfect bij de antraciet metalen poten en opbergunits. We hebben ook enkele opgehangen kasten en totemkasten uit de Jera executive collectie toegevoegd die worden gekenmerkt door sterke en essentiële lijnen.

Voor het accountantskantoor hebben we gekozen voor de Essence executive collectie van Uffix. Het L-vormige executive bureau, de credenza en een elegante lange plank creëren een intieme en gastvrije eigentijdse sfeer. We hebben een hoge modulaire archiefkast toegevoegd met houten deuren aan de onderkant en bovenste glazen rookdeuren. De kleurencombinatie geeft direct een warm en harmonisch gevoel, door het tactiele effect van de Aarde afwerking.

Glas en spiegelvlakken kenmerken de hoofdkantoren, ingericht met de Air desk systemen van Gallotti & Radice, ontworpen door Pinuccio Borgonovo. Glas, in zijn verschillende vormen, benadrukt de waarde van de bureaus door hun rol te verheerlijken. De Air collectie vertegenwoordigt de lichtheid, transparantie en elegantie die heftig doordringen in de kantoorruimte. Het succes van deze collectie is grotendeels te danken aan het concept van nieuwe esthetiek en aan de elegantie van een tijdloos ontwerp. Deze luxe glazen bureaus met lineaire vormen zijn de uitdrukking van een minimalistisch design. We combineerden extra lichte transparante en gerookte “grigio Italia” glasoppervlakken met aluminium structuren en satijn geschilderde glazen dragende kasten. De muren zijn bedekt met elegante Elle Plus 10 boiseries bestaande uit donkere houten stroken, transparante planken van verschillende lengtes en spiegelglazen strips om intrigerende licht- en reflectie-effecten te creëren.

De beste optie voor de vergaderzaal was de Fortyfive Ninety tafel van Ideal Form Team. Essentiële lijnen, de samensmelting van techniek en kunst in een krachtige oplossing bestaande uit pure volumes, en kleine details vertegenwoordigd door het wit geaderde marmeren blad, en de minimalistische stijl van de metalen structuur.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*