Uit de Blog...Abonneer nu

Amc Lease LLC in Texas kiest La Mercanti om de kantoorruimte te renoveren

Dit project is ontstaan uit het contact met Alejandro Medina, de eigenaar van AMC Lease. Dit bedrijf is de toonaangevende leasor van 53 ‘Air-Ride Dry Vans in Zuid-Texas en ze zijn al meer dan 8 jaar actief en hebben een gecombineerde ervaring in de industrie van meer dan 20 jaar.

Alejandro bereikte La Mercanti via onze Amerikaanse antwoordservice en de eerste keer dat hij telefonisch met ons sprak, legde hij uit dat hij zijn kantoorruimte moest verbouwen en iets anders wilde kiezen dan wat werd voorgesteld door de lokale Amerikaanse dealers. We begonnen veel opties te bekijken, maar hij werd al snel verliefd op de Enosi Evo-collectie, ontworpen door Nikolas Chachamis. Wat deze collectie uniek maakt, is de mix van moderne en elegante touch, duidelijk herkenbaar aan de kegelvormige metalen poten, de uitgebalanceerde materialen en de grafische stijl van de opbergunits. Het bureau dat Alejandro koos is van extra wit glas, rustend op een service unit in wit gelakte afwerking, met zowel lades als deuren.

Naar aanleiding van zijn smaak in het combineren van witte en rode tinten, stelden we een modulaire boekenkast voor, gemaakt van sommige eenheden met witte deuren, andere met witte laden en een paar open compartimenten in matrode gelakte afwerking. Een andere lage credenza richt het kantoor in, met zes scharnierende deuren.

Het glazen oppervlak van het bureau is zeker het focuspunt van het kantoor, dat licht aantrekt en boeiende reflecties creëert. De gepolijste verchroomde voet in contrast met de wit mat gecoate poot zorgt voor een aangenaam en elegant effect.
Aan de andere kant vertegenwoordigen de modulariteit en het ontwerp van de opslag eenheden de modernste en modernste oplossing voor de wereld van het werk, die zijn efficiënte en dynamische aard consolideert, elegant maar niet statisch.

Tot slot viel de stoelenkeuze op Jera type van Orlandini Design. De executive heeft een 5 spaken gegoten aluminium onderstel en het grote comfort wordt verhoogd door de gestoffeerde hoofdsteun en zitting. De bezoekersstoelen staan in plaats daarvan op een verchroomd piramidaal onderstel. Beide soorten zijn bekleed met donkerrood echt leer, waardoor de rest van het meubilair in totaal wit sterk van kleur is veranderd. De vormen van dit model stoel, duidelijk en netjes geschetst, worden versterkt door de mogelijkheid van een gladde bekleding of genaaide banden. Stijl en comfort zijn perfect op elkaar afgestemd.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*