Uit de Blog...Abonneer nu

Werken met Tabani Group in Dallas voor italiaanse kantoormeubelbevoorrading

La Mercanti heeft de laatste tijd veel projecten op het gebied van kantoorinrichting voor klanten uit de Verenigde Staten gevolgd en één daarvan werd geleid door Tabani Group, een full-service commercieel vastgoedbedrijf dat gevestigd is in Dallas.

De ontwerpers Aliya Khatri en Karen Rutter hebben contact opgenomen met ons verkoopteam om voor hun klanten kantoorruimtes in te richten met enkele van onze made-in-Italy productlijnen.
Ze kozen voor het eenvoudige en functionele ontwerp van de Lithos desk van Della Rovere voor de twee managerskantoren, waaronder één boiserie elk.

Voor het presidentkantoor kozen ze voor Eos desk by Las Mobili, een klassieke lijn met een sterke visuele impact, ontworpen voor dynamische en efficiëntiegerichte kaderleden. En als archiefkast werd er een lage credenza met scharnierende deuren aan toegevoegd.

De houten afwerking van zowel de bureaus als de complementen gaven de kantoren een traditionele stijl, waardoor ze zeer elegant en tegelijkertijd geschikt zijn voor een langdurig gebruik.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*