Uit de Blog...Abonneer nu

La Mercanti over Metropolis, US maartnummer

Metropolis is een Amerikaans maandblad (USA) over architectuur en design met de focus op duurzaamheid. De uitgeverij is gevestigd in New York en geeft dit maandblad uit sinds 1981. Met een serie van nationale evenementen, gedrukte publicaties en een permanente digitale weergave bouwt Metropolis aan een gemeenschappelijke basis en interessewereld voor mensen die actief zijn in Architectuur en Design.

In de advertentie van La Mercanti in het blad van de maand maart weerspiegelen wij onze business strategie op de Noord-Amerikaanse markt en met name op de inrichting van werkplekken met het moderne Jera directiemeubilair van Las Mobili. De naam Jera herinnert aan het Keltische tijdperk waarin monolitische en basis vormen de boventoon voerden. Het directiebureau is ontworpen vanuit een architectonische benadering. Het wordt gekenmerkt door slim vakmanschap, met bijzondere aandacht voor de detaillering en met het originele design in zuiver Italiaanse stijl. De kracht en sterkte ligt in de dikte van de werkbladen, de verbindingen tussen de bladen en de verticale en horizontale overstekken.

La Mercanti – opgericht in 1997 – ontwikkelt en implementeert design voor directie kantoren en op maat gemaakte oplossingen voor het interieur van het moderne kantoor. Series van het Italiaanse bureau met heldere, minimalistische lijnen zijn ontworpen om oplossingen te bieden voor hoogwaardige werkomgevingen, bestuurskamers en andere prestigieuze ruimtes. Dit meubilair is ontworpen om het gebruik van technologie op een onopvallende wijze te faciliteren en wordt gekenmerkt door hoogwaardige technologische en ergonomische prestaties.

Gedurende vele jaren vertelt Metropolis de meest meeslepende verhalen op het gebied van architctuur en design. De redactionele scope van Metropolis omvat design op elk schaalniveau, van de kleinste producten tot complete interieurs. Metropolis heeft altijd de zogemnaamde “game-changers” van opkomend talent tot gevestigde namen en organisaties uitgezocht en gepubliceerd. En elk exemplaar van het maandblad bevat verhalen die het design koppelen aan de evoluerende trends van meubilair, van “big data” tot meubelmakers en fabrikanten.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*