Uit de Blog...Abonneer nu

La Mercanti bedient ONYX PROPERTIES SA in Switzerland

La Mercanti meubileert een zeer elegante en stijlvolle conferentieruimte in Zwitserland voor Onyx Properties, Fonds voor particuliere Investeringen (FPI) SA.

Marica Corvaro, de medewerker die contact met ons opnam, koos de tafel Omega van Codutti. Een van de onderscheidende kenmerken van dit product is de verfijnde en innovatieve afwerking, die bijdraagt aan het oproepen van een luze uitstraling.

De ovaalvormige tafel heeft een ivoor geverfd houten bovenzijde met in het midden een dikke leren strook in Ardesia kleur met aan weerszijden klepjes waarachter de kabelaansluitingen zijn weggewerkt.

Ook de drie poten van het onderstel zijn bekleed met hetzelde dikke leer en met verchroomde band aan de onderzijde, dat zorgt voor een helder- en lichtheid aan de tafel, maar ook voor een kostbare uitstraling.

Wij zijn erg blij dat wij onze klant goed van dienst hebben kunnen zijn met de prestigieuze en elegante stijl van de Omega lijn.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*