Uit de Blog...Abonneer nu

Italiaanse bureaus voor Biuro Obsługi Prawnej Janina Zinska – Poland

Biuro Obsługi Prawnej Janina Zinska is een beroemde advocatenfirma uit Polen. De advocaat Tomasz Zinski koos voor La Mercanti om zijn 2 nieuwe kantoren te meubileren.

Vanaf het begin was zijn oog gevallen op twee specifieke bureaus van Della Rovere: Uno bureau ontworpen door Karim Rashid en Larus, ontworpen door Studio Stramigioli Associati.

Voor Uno koos hij voor een wolkachtig glanzend witte lak als afwerking voor het raamwerk én voor de kasten een aluminium kleurige melamine afwerking.
Daarnaast had hij voor het Larus bureau een voorkeur voor een bovenafwerking van helder transparant glas en poten in een persoonlijke gele lak.

Het futuristische ontwerp van Uno met de ergonomische en zachte vormen aan de ene kant in combinatie met de esthetiek en functionaliteit van Larus aan de andere kant, hebben geleid tot een design én praktische werkruimte. Een zeer geslaagde keuze!

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*