Uit de Blog...Abonneer nu

Bralco kantoren in Texas door La Mercanti

Wij zijn zeer verheugd dat wij Ingenuity Financial Services, een onafhankelijke financiële dienstverlener in Texas, hebben kunnen helpen met ons design kantoormeubilair.

April Chase heeft contact gezocht met ons om meer informatie te krijgen over Arche en Metar ranges van Bralco. Nadat ze de kleurafwerkingen heeft ontvangen, heeft ze besloten dat de stijl van Arche het beste zou passen in de nieuwe kantoren.

La Mercanti heeft de kantoren ingericht met drie bureaus met een leren bovenzijde en houten onderstel, één vergadertafel, verschillende kasten en ladenblokken. Alles afgewerkt met Amerikaans walnoothout, met titanium, cognac en zwart leer inlages voor de bureaus.

Gedurende ons e-mail contact, hebben we April voorzien van verschillende technische tekeningen om alle details zoals de toegankelijkheid en de afwerkingen van de bovenzijde én de keuzemogelijkheden voor de onderstellen van de bureaus en tafels.

We hebben haar ook voorzien van de verzendservice inclusief levering aan de deur én installatie-instructie. Dankzij onze samenwerking met Houston installatiediensten (ZIS), het beste bedrijf in de regio met tientallen jaren ervaring in het (de)monteren en installeren van kantoormeubilair, is het ons gelukt om een geweldige service te leveren.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*