Uit de Blog...Abonneer nu

La Mercanti voor Kloes Kock & Partners in Aruba

Kloek Kock & Partners is een full-service advocatenkantoor uit Aruba, dat klanten begeleidt met hun uitdagingen door passende juridische assistentie.
Michel Kock, advocaat, nam contact op met het team van La Mercanti om hun kantoormeubilair te vernieuwen.
Hij heeft gekozen voor de productlijn Fly van IVM Office, om een hedendaagse ruimte vorm te geven met basis geometrische vormen en een eenvoudige, sobere stijl.

Michel besloot voor zichzelf een directeurs bureau met een afwerking van wit zeer licht glas en bewerkte metalen onderstel. Vervolgens completeerde hij zijn kantoor met een glanzend witgelakte kast met twee deuren en drie laden, één archiefkast en een vierkante vergadertafel.

Na ontvangst van het meubilair feliciteerde Michel ons met de perfecte staat van de meubels. Hij is zeer tevreden over de kwaliteit van de meubels en de perfecte verzendservice!

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*