Uit de Blog...Abonneer nu

Alpine Chic Shelter

Laten we zeggen dat je verdwaald bent in de wildernis, uitgeput van een berg excursie, op het punt te bevriezen in de sneeuw. Wat zou er mooier zijn dan een warme, gezellige schuilplaats om je te beschermen tegen de elementen ? Wat dacht je van één die architectonisch ONTZAGWEKKEND is. Dat is precies wat de Huba tent is-een levensreddend toevluchtsoord ontworpen met een geheel nieuw ontwerp stijl die we “alpine chic” durven te noemen. Controleer de interieur ontwerp meubelen!

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*