Uit de Blog...Abonneer nu

Goose Down & Quilted Sofa

Briljant! Ik ben helemaal dol op deze grote, knusse, comfortabele, pluche sofa van Gervasoni. De Nuvola collectie bestaat uit een lounge stoel en design bank uit een meerlaags en massief houten frame, bekleed met gedifferentieerde dichtheid van polyurethaanschuim bedekt met een ganzen dons en polyester vezels wattering. Dit alles en de hoezen zijn afneembaar voor makkelijk wassen.

Kun je je voorstellen thuis te komen na een lange dag van school, werk, of wat het ook is dat je op de bank, gaat liggen, voor een kort slaapje totdat je wakker wordt en beseft dat het allang tijd was voor het diner en dat het eigenlijk tijd is om te gaan slapen? Dat is wanneer je weet dat een dutje was echt de moeite waard. Helemaal je overmant heeft.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*