Uit de Blog...Abonneer nu

Moderne stoelen, de meest gebruikte voorwerpen van de XXI eeuw

Menselijke evolutie, van grotten tot moderne stoelen.

De menselijke evolutie heeft geleid tot mensen die meer en meer zitten. Niet alleen, vooral in de ontwikkelde landen, negen van de 10 mensen werken de hele dag zittend op een moderne stoel ; bovendien, met de massale verspreiding van televisie en internet, Amerikanen besteden gemiddeld vier uur per dag zittend voor een scherm.

from-caves-to-modern-chairs

Het is daarom noodzakelijk, dat de moderne stoelen niet alleen ergonomisch zijn, maar ook in staat zijn om de gezondheid van kantoormedewerkers te beschermen. De uitdaging is enorm, omdat ze niet alleen moeten zorgen voor een goede positie om musculoskeletale aandoeningen te voorkomen, maar een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid. Inderdaad, gebrek aan lichaamsbeweging is te wijten aan zittend leven, wat het stimuleren van het aantal zwaarlijvige en diabetische individuen op de planeet creëert.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*