Uit de Blog...Abonneer nu

La Mercanti kantoorproject: Silver Leaf en Partners, NY

Silver Leaf en Partners is een adviesbureau gevestigd in New York gericht op de makelaars diensten in de financiële sector.

We werden gecontracteerd door de gedelegeerd bestuurder, de heer Fyzul Khan, die het doel had gesteld om zijn kantoor te vernieuwen.

Vanaf het begin hebben we gekozen voor klassieke meubels met grote diktes en elegante afwerking. We stelden hen de lijn ABC voor door Babini kantoormeubilair, een moderne en tegelijkertijd klassieke lijn, dankzij de details in metaal en afwerkingen in donker wengé hout. Wij leverden het hele hoofdkantoor met een bureau, een pc-console en bepaalde kasten, waaronder één met een mini-bar koelkast. Dr Khan koos ook voor de blauwe lederen zetels van de lijn Lord door Babini.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*