Uit de Blog...Abonneer nu

Het Ontwerp museum kondigt nominaties aan voor ontwerpen van het jaar 2014

Onder de 76 nominaties voor de Londense Design Museum ‘ontwerpen voor de jaar award 2014 zijn: een drijvende school in Nigeria, de “lichtste houten tafel in de wereld”, een nieuw interieur voor de Verenigde Naties’ noord lounge van delegatieleden in New York , nieuwe merkidentiteit voor het Whitney Museum en een opvouwbare helm constructie.

De prijs wordt jaarlijks verleend, voor de erkenning van de ontwikkelingen in de categorieën: architectuur, digitaal, mode, design meubels, graphics, product en vervoer, van over de hele wereld.

De genomineerden in 2014 zijn onder andere internationale ontwerp sterren zoals Zaha Hadid, John Pawson, Stephen Jones, David Chipperfield en Miuccia Prada, naast-publiek gefinancierde beginners en studentenprojecten. alle van de genomineerde ontwerpen worden tentoongesteld in het Design Museum, in een tentoonstelling geopend van 26 maart – 25 augustus 2014. Een geselecteerd panel van deskundigen kiest een winnaar van elke categorie en een totale winnaar, welke later in het jaar bekend zullen worden gemaakt.

De wedstrijd geeft een overzicht van nieuwe trends over afgelopen jaar door middel van gemeenschappelijke thema’s uit verschillende van deze ontwerpdisciplines, en dit jaar bewijst, dat ontwerpers meer dan ooit op zoek zijn naar de grenzen tussen de digitale en fysieke werelden vervagen met nieuwe ideeën, zoals de kalender gemaakt van lego die synchroniseert met uw computer / telefoon dagboek en het brandalarm dat middels teksten u te laat weten dat alles ok is.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*