Uit de Blog...Abonneer nu

Dr Jenny Benoit uit Zwitserland koos La Mercanti

Dr Jenny Benoit contacteerde La Mercanti om haar nieuwe operatie kabinet in Genève.te ontwerpen. Daar zij te maken heeft met kinderen als specialist in de neurochirurgie bij kinderen, was het doel van Dr Jenny om een omgeving te creëren die comfortabel is om de kinderen te verwelkomen, met meubels en gekleurde objecten.
Producten die werden gekozen.hadden een heldere afwerking en waren gelakt in lichte kleuren.

De keuze viel op de tafel van kantoor Kyo door Martex met houten panelen voor zijn kantoor, vergezeld van lederen zetels Nulite Luxy en Catifa 46 door Arper en Pedrali Hoek voor de koffie . De wachtkamer was ingericht met fauteuils Duna van Arper in twee kleuren, oranje en appel groen. In de ontvangst ruimte was een balie geplaatst van Nice van Las Mobili, met banden in witte diamant afwerking en technologische stoelen met net-rugleuning Overtime van Luxy.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*