Uit de Blog...Abonneer nu

Gasmart in Mexico kiest voor kantoormeubelen van de La Mercanti

Hele fijne en professionele samenwerking met Arq. Michelle Osuna: ze was op zoek naar elegantie en een tijdloze uitstraling met modulaire nauwkeurigheid voor het nieuwe kantoorproject van GASMART in Tijuana – Mexico.

Haar aanpak is geïnspireerd door het fundamentele verlangen naar zuivere, mooie vormen, voortgekomen uit de beperkingen van functie, technologie en context. Het laatste verzoek was IMeet-vergadertafels: deze voldoen volledig aan de verschillende meubeleisen van een ruimte waar uw team, klanten of gewone bezoekers kunnen samenkomen.

Rho-directiebureau voor de directeurskantoren in de afwerkingen zebrano en wengè: het hoofdmateriaal is hout, twee soorten met een oneindig bereik van rijke combinaties. Een combinatie die vergeleken kan worden met onze eigen omstandigheden als burgers van de moderne wereld.

La Mercanti zorgt voor een revolutie wat betreft uw vergaderingen en teamwerkactiviteiten met vergadertafels en directiemeubelen die aan elke behoefte kan voldoen.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*