Uit de Blog...Abonneer nu

Het La Mercanti-kantoorproject in San Petersburg

Fijne professionele en zakelijke relatie met AGROPROEKT Co., die hebben gekozen voor de Kyo Italiaanse designkantoormeubelen voor hun nieuwe kantoren in San Petersburg. De bureaus van Kyo vormen een van de betere synthese tussen de voelbare en visuele perceptie van stof, gecombineerd met een unieke technologische innovatie die erbij past, en een milieuvriendelijk synthetisch materiaal, die de natuurlijke perceptie van echt hout geeft.

Kyo, een Japans woord dat “kracht” betekent, bestaat uit een verfijnde en opvallende serie directiebureaus. Door de modulariteit, materialen en afwerkingen is deze ideaal voor een modern, trendy kantoor.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*