Uit de Blog...Abonneer nu

Katharine Hepburns video-interview: acteren is als het kopen van meubelen

Katharine Hepburn was een van de vier of vijf meest gerenommeerde en beroemdste actrices van de afgelopen eeuw. In een interview tijdens een populair Amerikaans televisieprogramma, the Dick Cavett Show, vroeg Dick Cavett, een tv-journalist, haar of ze het niet erg vond in films te spelen terwijl ze er niet fatsoenlijk voor werd betaald. Ze antwoordde dat ze een dergelijke voldoening uit haar werk haalde, dat de beloning voor haar ondergeschikt was. Verder voegde Katharine Hepburn nog toe: “Het is alsof je een prachtig meubelstuk koopt. Wanneer ik ernaar kijk, heb ik er zoveel plezier van dat ik nooit denk aan hoeveel het gekost heeft.”

Wanneer Dick Cavett antwoordt dat hij vaak twijfelt bij het kopen van meubelen vanwege de prijs, noemt de actrice deze gedachtegang zonder twijfel “stom”.

Het aanschaffen van meubelen vergelijken met acteren is nieuw en zeer vleiend voor ons als kantoormeubilairdeskundigen

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*