Uit de Blog...Abonneer nu

Kantoorstoelen van een van de merken, vertegenwoordigd door La Mercanti, op de recente G20-bijeenkomst.

Kantoorstoelmerken gedistribueerd door La Mercanti zijn te vinden op bijeenkomsten op hoog niveau. Ze zijn te vinden tot op het niveau van de recente G20-bijeenkomst in St. Petersburg, waarbij u Hollande, Merkel, Van Rompuy, Putin, Barroso en andere wereldleiders comfortabel hebt kunnen zien zitten op Sitland kantoorstoelen, een merk dat wereldwijd door La Mercanti wordt gedistribueerd.

 

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*