Uit de Blog...Abonneer nu

Video: de productie van Italiaanse designmeubelen, kunst of vakmanschap?

Deskundigheid ontstaan uit traditie met een snufje kunst is het recept voor Mascheroni’s Italiaanse designmeubelen:

iemand die met zijn handen werkt is een arbeider
iemand die met zijn handen en hoofd werkt is een ambachtsman
iemand die met zijn handen, hoofd en hart werkt is een kunstenaar

De zinnen hierboven zijn vol van betekenis en verschijnen in het eerste deel van de video. We kennen allemaal de meubelen van onze grootouders. Deze waren soms uiterst belangrijk voor de gezelligheid van onze woon- of slaapkamer. Toen deze werden gekocht, gingen dingen heel lang mee. Elk object in het huis had een verhaal, een waarde en een prominente en vaste plek. Daarna volgde het consumentisme met de bijbehorende wegwerpartikelen.

Bekijk deze video om het verschil te begrijpen tussen een meubelstuk dat gemaakt is met geconsolideerde kennis en uitgebreide, speciale vakmanschap en een standaardmeubel dat geproduceerd is door om het even wie, wat of waar!

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*