Uit de Blog...Abonneer nu

Stoelen en schoenenwinkels van Italiaans design: Bartu Schuhhandels, Duitsland

Italiaanse designstoelen zijn niet alleen een essentieel element in een kantoor, maar ook in een schoenenwinkel. Je zou zeggen dat je schoenen nodig hebt voor het lopen, en dat je in schoenenwinkels daarom geen stoelen nodig hebt. Maar voordat je nieuwe schoenen aanschaft in een speciale winkel, wil je ze graag passen en dus comfortabel kunnen zitten. Bovendien geldt dat hoe modieuzer de schoenen zijn van een winkel, hoe belangrijker de esthetiek en het ontwerp van de winkel is.

Dit werd goed begrepen door de Bartu Schuhhandels Group (Josef Tretter GmbH & Co.KG), gevestigd te München, met negen trendy, ruime en elegante schoenen- en tassenwinkels, die voor de Italiaanse stoelen van de La Mercanti koos. Bartu Schuhhandels was dol op de designstoelen Catifa 46 Arper, ontworpen door Lievore Altherr Molina, die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Voor de frames en basissen wordt een breed scala aan materialen, kleuren en afwerkingen gebruikt. Eenvoudig en modern silhouet, afhankelijk van de varianten die aan elke omgeving en situatie worden aangepast: in de keuken of woonkamer, in een kantoor of restaurant of in een wachtruimte in een hotel. Fris en gegolfd in design, licht en veelzijdig in het gebruik: Arper ziet design als een zuivere zoektocht naar het essentiële.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*