Uit de Blog...Abonneer nu

Glazen kantoormeubilair voor Studio V Interiors project in Koeweit

We werkten samen met “Studio V“, een interieuradviesbureau dat een volledig uitgebreide en op maat gemaakte interieurontwerpervaring biedt, voor een nieuwe kantoorruimte voor een klant.
Juvy Provido, de verkoopmanager, was vastbesloten om een selectie van de meest bekende en high-end Italiaanse glasproducten aan te bieden. Het resultaat is een kantoorruimte volledig ingericht met Gallotti&Radice. Het glas is het materiaal bij uitstek van dit merk, dat in Italië voor het eerst hun liefde voor de studio en het gebruik van glas in meubelarrangementen uitstraalde.

Adam was de eerste tafel die volledig was gemaakt van licht, transparant, elegant glas. De vorm, samen met het transparante fijnste glas, maakt deze tafel perfect voor elk gebruik en elke ruimte. Juvy koos het in de ronde vorm als een kleine vergadertafel voor vier personen.

Terwijl de grotere rechthoekige vergadertafel Akim is, ontworpen door Gabriele en Oscar Buratti, en gekenmerkt door de verfijning van de centrale basis in de achthoekige vorm bedekt met gehard achterschilderd glas. Het verfijnde onderzoek naar het thema design met het gebruik van glas en spiegel voor sculpturale en geometrische volumes vindt zijn maximale expressie in deze tabel, waar onverwachte spelletjes van reflecties en diepten worden benadrukt.
Het Chief executive bureau is Air-l bureau, in extra licht glas en met metalen onderdelen in geanodiseerd roestvrij staal. De L-vorm bestaat uit het hoofdbureau en een kleiner blad dat uit de zijkant komt voor meerdere computers en schrijfgebieden, de perfecte keuze voor een drukke gebruiker.

In de entree besloot Juvy om de Air modesty receptiebalie, ontworpen door Pinuccio Borgonovo, met boven- en frontaal bescheidenheidspaneel in leereffect gelaagd glas en gerookte “grigio italia” glazen zijkanten. De structuur en metalen onderdelen zijn allemaal van zwart geborsteld aluminium. Air Desk bescheidenheid vertegenwoordigt het ware concept van op maat gemaakt ontwerp: eenvoudige lijnen en pure vormen kenmerken deze receptiebalie die in staat is om meerdere op maat gemaakte formele oplossingen aan te bieden.

Ten slotte hebben we de Air wheel-opbergeenheid zonder wielen toegevoegd, waarbij alle zijden bedekt zijn met zwart helder gehard glas. Deze luxe afwerking wordt aangevuld met uittrekbare glazen lades, deuren en sloten. Perfect voor een strak modern kantoor, de ontwerpkenmerken van de Air Wheel-opbergeenheid zijn zorgvuldig overwogen voor zowel bruikbaarheid als stijl.

Alle lijnen die zijn gekozen om dit kantoor in te richten, zijn de meest iconische lijnen van Gallotti & Radice en ze vertegenwoordigen de ware essentie van een “echt” en tijdloos glasontwerp.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*