Uit de Blog...Abonneer nu

La Mercanti stelt een modern ontwerp voor het hoofdkantoor van Metallix Refining

Maria Piastre, President van Metallix Refining, koos Jera executive furniture van Las Mobili voor haar kantoor in New Jersey.

Metallix Refining is al meer dan 50 jaar de leider en innovator in de edelmetaalrecyclingindustrie.
We werkten samen met Maria en Alan, de marketingmanager en projectleider aan de renovatie van het hoofdkantoor, om de beste lay-out te vinden, geschikte afwerkingen en kasten te selecteren.
Jera is een executive collectie ontworpen met een uitgesproken architectonische benadering die speelt met verticale en horizontale elementen. De kracht van het ontwerp komt van de dikke oppervlakken en het schrijnwerk tussen de vlakken.

Het L-vormige bureau heeft een monolithische uitschuif aan de linkerkant, uitgerust met twee deuren, twee laden en een rechthoekige grommet voor draadbeheer. Het grijze iepenhouten blad zorgt voor een perfect contrast met de donkergrijze kleur van de poot en het halfopen modesty paneel.
De Jera collectie kenmerkt zich door sterke en essentiële lijnen, in een combinatie van klassieke en moderne uitstraling. Dit bureau is de synthese van afwisselende vlakken en volumes, materialen en afwerkingen die, wanneer ze tegen een muur worden geplaatst, veranderen in innovatief totemmeubilair. Het montageteam waarmee we in dit gebied samenwerken, heeft drie totemkasten geïnstalleerd langs de muur bij de toegangsdeur. Met deze stukken kunnen objecten en bestanden op een elegante manier worden opgeslagen via glazen planken, laden en deuren.

Bovendien hebben we een zwevende kast toegevoegd onder het grote tv-scherm, aan de muur met uitzicht op het bureau. Lichte houten deuren omarmen het opgehangen element dat de netheid van volumes benadrukt. Opslageenheden communiceren met de dikke oppervlakken waardoor gelede composities ontstaan.
Het bureau is omgeven door een executive stoel en twee gastenstoelen uit de Jera-lijn, volledig bekleed met antracietleer om te passen bij de bureauvoet en het bureaublok.

Jera is een moderne executive stoel met een hoge rugleuning en een gewatteerde hoofdsteun die het mogelijk maken om verfijnde en representatieve werkomgevingen, directie- en managementkantoren smaakvol in te richten. De gaslift en het verchroomde kantelmechanisme met voorwaarts draaipunt garanderen veel comfort.
De draaibare gastenstoelen met verchroomd piramidaal onderstel en lage rugleuning combineren een moderne en elegante stijl.

We hebben twee vergaderstoelen met verstelbare zitting toegevoegd, bekleed met oranje leer, wat een warme en gezellige uitstraling geeft.
Hout en leer kenmerken de verschillende meubelstukken, waardoor er een duidelijk onderscheid ontstaat tussen de elementen. Een esthetisch en tactiel effect, modern en verfijnd.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*