Uit de Blog...Abonneer nu

La Mercanti Italiaans design meubilair in Florida

Dhr Rothberg sleceteerde een exclusieve uitvoering selected van het X10 directie bureau van Quadrifoglio voor zijn kantoor aan huis in Florida. Het X10 directie bureau van Quadrifoglio combineert een eigentijdse en innovatieve stijl met een traditionele stijl.
La Mercanti hielp hem om zijn bureau te personaliseren door toevoeging van een archieflade in het onderstel en de creatie van een speciale lederen top afwerking voor de uitbreiding aan de zijkant. Hij koos de grijze iepenhouten afwerking met antraciete lederen inleg voor het bureaublad.

Dit meubel zorgt voor een verfijnde en tegelijk indrukwekkende uitstraling dankzij de dikte van het bureaublad.

Exact gesneden silhouetten en de kwaliteit van de details voor een stijlvol Italiaans bureau. Het combineren van de beste materialen met een onberispelijke stijl: dit is het meest onderscheidende kenmerk van de hedendaagse X10 bureaus, een systeem waarbij de elementaire aantrekkelijkheid van de structuren de afwerking van de toplaag ondersteunt en zorgt voor een aansluiting op de huidige trend in de wereld.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*