Uit de Blog...Abonneer nu

Innovatie en elegantie voor Marinemax

Brett McGill, CEO van Marinemax, had besloten om zijn gehele directie kantoor te vernieuwen met de heldere vormen en lijnen van de unieke executive collectie van Ora Acciaio.

La Mercanti heeft geholpen de beste indeling voor zijn vernieuwde kantoor te vinden.

De combinatie van de ebbenhouten afwerking en de aluminium details, creëren een zeer elegante en lichte stijl, innovatief en tijdloos, terwijl de cognackleurige lederen afwerking het kantoor een warme en behaaglijke sfeer geven.

Twee Pyramid draaibare fauteuils van Tonon, bekleed met zwart leer, verrijken het kantoor met een aangename en elegante loungezone.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*