Uit de Blog...Abonneer nu

Het Jera directie bureau vliegt naar Arizona

21 Interiors is een full-service interieur design firma uit Scottsdale, Arizona. Het biedt een breed scala aan ontwerpen, variërend van individuele projecten tot uitgebreide design diensten. Hun ontwerpen laten een evenwicht zien tussen goed design en praktische uitvoerbaarheid.
Onze samenwerking was met Christina Forrest, Hoofdontwerper van 21 Interiors, om de beste optie te vinden voor hun 6 kantoren.
Christina koos voor het Jera directiebureau van Las Mobili, een kantoorlijn met een uitgesproken architectonische uitstraling. Het contrast tussen de lichtgrijze iepen bovenzijde in dikke lagen en de donkere onderlagen bekleed met reno antraciet, laat het kantoor een elegante maar tegelijkertijd een krachtige stijl uitstralen.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*