Uit de Blog...Abonneer nu

Het moderne directiebureau: opgesteld in nieuws Italië

De nieuwe meubelcollecties voor directiekantoren zijn gepresenteerd op Orgatec in Keulen, op de Salone del Mobile in Milaan (en binnenkort op NeoCon in Chicago), en zijn klaar om getoond te worden in verschillende ontwerp omgevingen samen met gloednieuwe ontwerpen. Vanuit de wereld van het management zijn projecten gecreëerd die gericht zijn op comfort en maximale veelzijdigheid en flexibiliteit.

Elite door Las Mobili: De collectie van directiemeubilair waarbij het werkblad geïntegreerd is met het onderstel, waarbij tevens mogelijkheden voor opslag te vinden zijn. De enige afwerking die gekozen kan worden is de afwerking van het werkblad en de deurtjes van het ladenblok. Een functioneel werkstation verfraaid met lambrisering, planken en optioneel LED verlichting.

Euclideo door i4Mariani: Een bureau dat de functie overstijgt, een echte sculptuur wordt, een gewild object, een fysieke verschijning. Het is een Euclideo ontworpen door Ferruccio Laviani: het is de evolutie van directie
meubilair naar een hedendaags meubelconcept dat minder gebonden is aan de traditionele iconen van functionaliteit. “Het is de combinatie van 2 levende volumes aan de ene kant en het werkblad in contrast tot het ladenblok als een opslagcontainer.

Lay door Archiutti: Flexibel, dynamisch, informeel, delen. Lay is bedoeld om op meerdere verschillende en hedendaagse manieren de werkplek vorm te geven. De verlichting en firma logo’s, de technische aspecten en het gebruik van kleur ontmoeten de individuele behoefte om de eigen werkomgeving een karakteristieke uitstraling te geven. Een project met een sterke persoonlijkheid bepaalt het onderzoek naar de kwaliteit van de materialen en de esthetiek van producten. De U-verbinding is het visuele en structurele kenmerk van het systeem, kruispunt van 2 diagonalen en onderscheidend element van meerdere configuraties. Gemaakt uit gegoten aluminium is het verkrijgbaar in veel kleuren. Een compleet meubilerings-programma voor de verschillende werkplektypologieën (zoals operationeel, vergaderen, directie en pauze). Meerdere configuraties kunne gecreëerd worden door te kiezen uit details, kleur en modules die voor het kantoor essentie, samenhang en vreugde creëren.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*