Uit de Blog...Abonneer nu

La Mercanti voor Nishinihon Elevator Inc. In Japan

Deze zomer heeft de Japanse firma Nishinihon Elevator Inc., gespecialiseerd in onderhoud en vernieuwing van liften, contact opgenomen met La Mercanti.

Kudou Masayuki, CEO van het bedrijf, wilde zijn directiekantoor vernieuwen. Na een lange zoektocht door onze website, langs de enorme range van producten die wij leveren, heeft hij besloten voor een Iponti bureau van Abbondi.

De verdere keuze van het bureau en alle componenten en afwerkingen zijn gedaan door Hiromi Abe, zijn directiesecretaresse. Na een zorgvuldige correspondentie om Hiromi te voorzien van alle informatie van de mogelijkeheden en keuzes van de Iponti materialen, hebben zij gekozen voor een bureau met wengé houten zijkanten en bovenblad én een schaamschot van zwart gekleurd glas.

Alles is verder gecompleteerd met twee archiefkasten in dezelfde afwerking.
Al met al een eigentijdse smaak en stijl voor het kantoor van Mr. Kudou!

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*