Uit de Blog...Abonneer nu

Design Works samenwerking met La Mercanti – Cincinnati

Design Works is een belangrijke architectuur en ontwerp studio in Cincinnati, USA. We kwamen in contact met een van de medewerkers van de studio, de architect en de ontwerper Kathy Simmons, die gebruik maakte van onze ondersteuning voor het uitstippelen van een raad van bestuur voor hun klant the First one Health Care. Aanvankelijk werden meerdere producten gekozen als uitgangspunt, maar ten slotte viel de keuze op de serie Altagamma Estel.

Omdat het een medische omgeving betrof, koos de architect Simmons zachte kleuren als witte leren boven het kantoor en de bleke kleur voor de gelakte kasten voor onderdelen en service eenheden. Naast het voldoen aan de behoeften van de klant, ontwikkelden we speciale kasten met laden voor bestanden met US letter grootte.

De klant, ondanks de zeer lange leveringstermijnen als gevolg van vakantie dagen, was erg blij met het product en de kwaliteit van de Estel oppervlakte bewerking.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*