Uit de Blog...Abonneer nu

De mening over Londen – Kent, Engeland

Deze kantoorruimte is ontworpen door Guy Hollaway Architects, een van de bedrijven dat een laatste typr glijbaan installeerde in een kantoorruimte.. Het kantoor is gevestigd in Kent, Engeland en beslaat vijf etages van een onlangs gerenoveerd gebouw. De moderne werkruimte bestaat uit drie verdiepingen van flexibel werk zones, en wordt benadrukt door de roestvrij stalen buis glijbaan in de twee bovenste verdiepingen ‘, zoals in de View Londense kantoren.

De receptie ruimte bestaat uit een modern houten bureau met een bijpassende zwanenhals lamp van hetzelfde materiaal. Een simpel logo van een radertje duidt het concept als zijn innovatief merk.

“Een traditionele houtskool zwart geschilderde gevel speelt een opvallende rol naast de slanke, golvende glazen wand van hetzelfde gebouw. De architect wilde een opmerkelijke functie te creëren, voor aantrekken van bedrijven en bezoekers van een uiterst moderne werkomgeving. ”

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*