Uit de Blog...Abonneer nu

Een collectief kantoor of een individueel kantoor, wat zou je het liefst hebben?

Met de nieuwe informatie technologieën, de verspreiding van pc’s, tablets en smartphones, is de manier waarop we werken veranderd. Vroeger werd het kantoor gebruikt om te bellen, te schrijven met een schrijfmachine, het raadplegen omvangrijke dossiers. Er waren ook vergaderzalen voor informele bijeenkomsten.

Met de digitalisering van informatie, zijn de papieren dossiers minder en kleiner geworden, er is niet meer veel ruimte nodig om ze op te slaan en te bekijken. Niet alleen de kantoren, maar ook het kantoormeubilair is aan het veranderen.

Daarom is ten minste de helft van de nieuwe kantoren collectief en open. Echter, elk type bureau, collectief of individueel, heeft zijn voordelen en nadelen. Probeer om te overwegen:

De voordelen van open kantoren:
goedkoper, omdat ze ruimte en energie voor verwarming besparen
men kan gemakkelijker collega’s vinden
Ze vereenvoudigingen uitwisseling en samenwerking
vergemakkelijking van transparantie

Nadelen van de open kantoren:
soms kan er te veel lawaai zijn
we storen of kunnen gestoord worden wanneer we over de telefoon spreken of dicteren met spraakherkenning.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*