Uit de Blog...Abonneer nu

Stroy Service LLC kiest La Mercanti design meubelen – Ekaterinburg

Stroy Service is een groot bouwbedrijf in Ekaterinburg, Rusland. De projectmanager, Elena Poturaeva, vroeg onze hulp voor de aankoop van een receptie balie voor het nieuwe hoofdkantoor van een van hun klanten. De keuze van het product was zeer nauwkeurig in het begin, de ontwerpers verlangden bepaalde esthetische en structurele eigenschappen.

We stelden de receptie balie LED door Della Valentina Office voor; dit product is meteen zeer gunstig verwelkomd , we besloten om een aantal kleine aanpassingen te maken volgens de behoeften van de klant.

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*