Uit de Blog...Abonneer nu

Lisson Gallery Londen koopt van La Mercanti Italië

Lisson Gallery van Londen, een galerie voor hedendaagse kunst van top kwaliteit, hebben gebruik gemaakt van de steun van La Mercanti voor de levering van bureaustoelen. We werden gecontracteerd door mevrouw Sarah Bejerano, die had gevraagd om stoelen met technologische lijnen, met net bespanning.

Ons antwoord was Overtime van Luxy. Aanvankelijk kocht ze een paar stoelen, maar, gezien de kwaliteit en het comfort van het product, bestelde ze de stoelen voor alle kantoren. Ik zou zeggen dat het een succes was!

About Marco Olivieri

Oprichter en CEO van La Mercanti Srl. Marketing en Sales expert. Strategie-implementatie, innovatie en een uitstekende bedrijfsvoering. “Ik zie mijzelf als een innovatieve denker en een leergierig iemand. Ik kom graag met nieuwe ideeën naar buiten om de initiatieven van mijn medewerkers te stimuleren”.

Speak Your Mind

*